Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe vorm van trainen: Buiten! Uit de zaaltjes en in de natuur. De leergang Natuurlijk Leiderschap biedt handvatten en inzichten, rechtstreeks vanuit de natuur. Elke bijeenkomst starten we met een fysieke ervaring buiten: fysiek werk, een ijsbad, boog- of buksschieten, een stilte wandeling… De ervaringen bieden je een spiegel: vertelt jouw lijf je over jouw manier van leidinggeven? Waar ervaar je belemmeringen? Wat zijn jouw onbenutte talenten? Hoe kan je ze bevrijden en daarna krachtiger inzetten? Voor een uitgebreide beschrijving: klik hier

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor senior leiders die:

  • succesvol zijn van buiten en toch van binnen iets missen
  • te hard werken
  • de regie vaak kwijt zijn
  • bereid zijn om spannende keuzes te maken
Yurt in breda
De Yurt van binnen

Wat gaan we doen?

Het programma bestaat uit 8 dagen en volgt het ritme van de seizoenen. Elk seizoen komt dus 2x aan bod. En elke trainingsdag kent een vast ritme: een fysieke ervaring, reflectie met de groep in de Yurt (de tent die je op bovenstaande foto ziet) en tenslotte het voorbereiden op het toepassen van de inzichten in de (werk)praktijk.

Begeleiding door Lidwien en Marc

Onze samenwerking is gebaseerd op een gemeenschappelijke visie op Natuurlijk Leiderschap: leiderschap zoals de Natuur het bedoeld heeft. Intuitief weten wat er moet gebeuren en daar vrij naar handelen.
Daarnaast zijn we complementair: Marc begeleidt voornamelijk de fysieke, outdoor activiteiten en Lidwien begeleidt de reflectie-opdrachten.

Geïnteresseerd geraakt? Schrijf je dan nu in. Graag tot dan en daar!

    Praktische informatie

    De leergang omvat 8 bijeenkomsten van 3 dagdelen. We starten op 12 maart en 16 april. De overige 6 data plannen we in overleg met de deelnemers. Alle bijeenkomsten vinden plaats op het terrein van Vrij-Leven in Rijsbergen. De kosten bedragen € 4.950,- inclusief de maaltijden. 

    De Yurt in de buurt van Breda